Ultima actualizare 29 noiembrie 2023

Această notificare de confidențialitate pentru DYNA APP SRL („noi”, sau „al nostru”), descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi și/sau distribui („procesare”) informațiile dumneavoastră atunci când utilizați serviciile noastre („Serviciile”), cum ar fi momentele în care:

● Descărcați și utilizați aplicația noastră mobilă (Dynamate) sau orice altă aplicație de-a noastră care trimite această notificare de confidențialitate

● Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice activităţi de vânzări, marketing sau derulare de evenimente

Întrebări sau îngrijorări? Citind această notificare de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dumneavoastră de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la info@dynamate.net.

REZUMAT PUNCTE CHEIE

Acest rezumat prezintă punctele cheie din notificarea noastră de confidențialitate, dar puteți afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte făcând clic pe link-ul aferent fiecărui punct cheie sau utilizând cuprinsul de mai jos pentru a găsi secțiunea pe care o căutați.

Ce informații personale procesăm? Când vizitați, utilizați sau navigați prin Serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu noi și cu Serviciile noastre, despre alegerile pe care le faceți și despre produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Aflați mai multe despre informațiile personale pe care ni le dezvăluiți.

Procesăm informații personale sensibile? Nu procesăm informații personale sensibile.

Primim informații de la terți? Nu primim nicio informație de la terți.

Cum procesăm informațiile dumneavoastră? Procesăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem procesa informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Procesăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru. Aflați mai multe despre modul în care vă procesăm informațiile.

În ce situații și căror părți transmitem informații personale? Putem partaja informații în situații specifice și cu anumite terțe părți. Aflați mai multe despre momentele şi persoanele cărora le transmitem informațiile personale.

Cum vă păstrăm informațiile în condiţii de siguranță? Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmitere electronică prin internet sau tehnologie de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze necorespunzător, să fure sau să modifice informațiile dumneavoastră. Aflați mai multe despre cum vă păstrăm informațiile în siguranță.

Care sunt drepturile dumneavoastră? În funcție de locaţia dumneavoastră geografică, legea aplicabilă privind confidențialitatea poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale. Aflați mai multe despre drepturile dumneavoastră legate de confidențialitate.

Cum vă exercitați drepturile? Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este prin trimiterea unei cereri de acces la persoana vizată sau contactându-ne. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem cu orice informații pe care le colectăm? Consultați notificarea de confidențialitate în întregime.

CUPRINS

1. CE INFORMAȚII COLECTÃM?

2. CUM PROCESÃM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PROCESAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ?

4. CÂND ȘI CUI TRANSMITEM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

5. UTILIZAM COOKIE-URI ȘI ALTE TEHNOLOGII DE DETECTARE?

6. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

7. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN CONDIŢII DE SIGURANȚĂ?

8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND CONFIDENŢIALITATEA?

9. COMENZILE PENTRU CARACTERISTICILE NON-DETECTARE

10. REZIDENȚII DIN STATELE UNITE AU DREPTURI SPECIFICE PRIVIND CONFIDENŢIALITATEA?

11. ALTE REGIUNI AU DREPTURI SPECIFICE PRIVIND CONFIDENŢIALITATEA?

12. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTÃ NOTIFICARE?

13. CUM NE PUTEȚI CONTACTA REFERITOR LA ACEASTÃ NOTIFICARE?

14. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTÃM DE LA DUMNEAVOASTRĂ?

1. CE INFORMAȚII COLECTÃM?

Informațiile personale pe care ni le divulgaţi

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați pentru Servicii, vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și Serviciile noastre, când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informațiile personale furnizate de dumneavoastră

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și cu Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

● nume

● numere de telefon

● adrese de e-mail

● nume de utilizator

● parole

● data naşterii

Informații sensibile. Nu procesăm informații sensibile.

Date Aplicaţii. Dacă utilizați aplicațiile noastre, putem colecta și următoarele informații dacă alegeți să ne oferiți acces sau permisiune:

● Informații de geolocalizare. Este posibil să vă solicităm accesul sau permisiunea de a monitoriza informațiile bazate pe locație de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, fie în mod continuu, fie în timp ce utilizați aplicațiile noastre mobile, pentru a furniza anumite servicii de geolocalizare. Dacă doriți să ne schimbați accesul sau permisiunile, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dumneavoastră

● Acces la dispozitivul mobil. Este posibil să vă solicităm accesul sau permisiunea la anumite funcții de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, inclusiv calendarul dispozitivului dumneavoastră mobil, camera foto, mesajele sms și alte funcții. Dacă doriți să ne schimbați accesul sau permisiunile, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dumneavoastră

● Date despre dispozitivul mobil. Colectăm automat informații despre dispozitiv (cum ar fi ID-ul dispozitivului mobil, modelul și producătorul), sistemul de operare, informațiile despre versiune și informații despre configurația sistemului, numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, tipul și versiunea browserului, modelul hardware Furnizorul de servicii online și/sau operatorul de telefonie mobilă și adresa IP (sau server proxy). Dacă utilizați aplicațiile noastre, este posibil să colectăm și informații despre rețeaua telefonică asociată cu dispozitivul dumneavoastră mobil, sistemul de operare sau platforma dispozitivului dumneavoastră mobil, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, ID-ul unic al dispozitivului dumneavoastră mobil și informații despre caracteristicile aplicațiilor noastre pe care le-ați accesat.

● Notificări push. Este posibil să vă solicităm să vă trimitem notificări push cu privire la contul dumneavoastră sau anumite caracteristici ale aplicației (aplicațiilor). Dacă doriți să renunțați la primirea acestor tipuri de comunicări, le puteți dezactiva din setările dispozitivului dumneavoastră

Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea aplicațiilor noastre, pentru depanare și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

2. CUM PROCESÃM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

Pe scurt: Procesăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem procesa informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

Procesăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu Serviciile noastre, inclusiv:

Pentru a facilita crearea și autentificarea contului și pentru a gestiona în alt mod conturile de utilizator. Putem procesa informațiile dumneavoastră astfel încât să vă puteți crea și conecta la contul dumneavoastră, precum și să vă păstrați contul în stare de funcționare.

Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane. Vă putem procesa informațiile atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni daunele.

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PROCESAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ?

Pe scurt: procesăm informațiile dumneavoastră personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (adică, un temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cu consimțământul dumneavoastră, pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii, pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini interesele comerciale legitime.

Dacă vă aflați în UE sau Marea Britanie, această secțiune se aplică în cazul dumneavoastră

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) din Regatul Unit ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă procesa informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă procesa informațiile personale:

Consimțământ. Putem procesa informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (consimțământul) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Aflați mai multe despre retragerea consimțământului dumneavoastră

Obligații legale. Putem procesa informațiile dumneavoastră acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi cooperarea cu un organism de aplicare a legii sau agenție de reglementare, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre legale sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastră ca dovadă în litigiile în care suntem implicaţi.

Interese vitale. Putem procesa informațiile dumneavoastră acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.

Dacă vă aflați în Canada, această secțiune vi se aplică.

Putem procesa informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea specifică (consimțământul expres) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop sau în situații în care permisiunea dumneavoastră poate fi dedusă (consimțământul implicit). Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

În unele cazuri excepționale, este posibil ca legea aplicabilă să ne permită să procesăm informațiile dumneavoastră fără consimțământul dumneavoastră, inclusiv, de exemplu:

● în cazul în care colectarea este în mod clar în interesul unei persoane și consimțământul nu poate fi obținut în timp util

● Pentru investigații și detectarea și prevenirea fraudelor

● Pentru tranzacțiile comerciale, cu condiția să fie îndeplinite anumite condiții

● Dacă informaţiile sunt incluse într-o declarație a martorului și colectarea lor este necesară pentru a evalua, procesa sau soluționa o cerere de asigurare

● Pentru identificarea persoanei rănite, bolnave sau decedate și comunicarea cu rudele apropiate

● Dacă avem motive rezonabile să credem că o persoană a fost, este sau poate fi victimă a unui abuz financiar

● Dacă este rezonabil să ne așteptăm colectarea și utilizarea cu consimțământul dumneavoastră să compromită disponibilitatea sau acuratețea informațiilor, iar colectarea este rezonabilă pentru scopuri legate de investigarea unei încălcări a unui acord sau a unei încălcări a legilor din Canada sau dintr-o anumită provincie

● Dacă divulgarea este necesară pentru a respecta o citație, un mandat, un ordin judecătoresc sau reguli ale instanței referitoare la producerea înregistrărilor

● Dacă informaţiile au fost produse de o persoană în cursul angajării, afacerii sau profesiei sale și colectarea este în concordanță cu scopurile pentru care au fost produse informațiile

● în cazul în care colectarea informaţiilor se face exclusiv în scopuri jurnalistice, artistice sau literare

● Dacă informațiile sunt disponibile publicului și sunt specificate de anumite reglementări

4. CÂND ȘI CUI TRANSMITEM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Pe scurt: este posibil să transmitem informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau către următoarele terțe părți.

Este posibil să fie nevoie să transmitem informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

Transferuri de afaceri. Putem transmite sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.

Când folosim API-urile Platformei Google Maps.. Este posibil să vă transmitem informațiile către anumite API-uri din Platforma Google Maps (de exemplu, API-ul Google Maps, API-ul Places). Obținem și stocăm pe dispozitivul dumneavoastră („cache”) locația dumneavoastră. Vă puteți revoca oricând consimțământul, contactându-ne la datele de contact furnizate la sfârșitul acestui document.

5. UTILIZAM COOKIE-URI ȘI ALTE TEHNOLOGII DE DETECTARE?

Pe scurt: Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de detectare pentru a colecta și stoca informațiile dumneavoastră

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de detectare (cum ar fi semnalizatoarele web și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite module cookie sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

6. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

Pe scurt: păstrăm informațiile dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, dacă legea nu prevede altfel.

Vom păstra informațiile dumneavoastră cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dumneavoastră personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont creat la noi.

Atunci când nu avem un motiv legitim pentru a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dumneavoastră personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stocați informațiile dumneavoastră personale în condiţii de siguranţă și le vom izola de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

7. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN CONDIŢII DE SIGURANȚĂ?

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologie de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, astfel că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dumneavoastră Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la Serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați Serviciile numai într-un mediu securizat.

8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND CONFIDENTIALITATEA?

Pe scurt: în unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European (SEE), Regatul Unit (Marea Britanie), Elveția și Canada, aveți drepturi care vă permit un acces mai extins la informațiile dumneavoastră personale și un control mai extins asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi SEE, Regatul Unit, Elveția și Canada), aveți anumite drepturi conform legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) de a restricționa procesarea informațiilor dumneavoastră personale; (iv) dacă este cazul, dreptul la portabilitatea datelor; și (v) dreptul de a nu fi supus procesului decizional automatizat. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune procesării informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEŢI CONTACTA DESPRE ACEASTÃ NOTIFICARE?” de mai jos.

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și consideraţi că procesăm ilegal informațiile dumneavoastră cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o reclamaţie la autoritatea de protecție a datelor din statul dumneavoastră membru sau la autoritatea de protecție a datelor din Regatul Unit.

Dacă vă aflați în Elveția, puteți contacta Comisarul Federal pentru Protecția Datelor și Informațiilor.

Retragerea consimțământului dumneavoastră: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă procesa informațiile personale, care poate fi consimțământ expres și/sau implicit, în funcție de legea aplicabilă, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul, contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEŢI CONTACTA CU PRIVIRE LA ACEASTÃ NOTIFICARE?” de mai jos.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea procesării înainte de retragerea consimţământului și nici, atunci când legea aplicabilă permite, nu va afecta procesarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de procesare, altele decât consimțământul.

Renunțarea la comunicările de marketing și promoționale: Vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment printr-un clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA DESPRE ACEASTÃ NOTIFICARE?” de mai jos. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dumneavoastră – de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dumneavoastră, pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

Informaţii despre cont

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dumneavoastră sau să vă închideți contul, puteți:

● să vă conectaţi la setările contului și să actualizați contul de utilizator.

La solicitarea dumneavoastră de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să reținem unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, ​​pentru a depana probleme, pentru a asista la orice investigație, pentru a aplica termenii noștri legali și/sau pentru a ne conforma cerințelor legale aplicabile.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale Serviciilor noastre.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la info@dynamate.net.

9. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI NON-DETECTARE

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție non-detectare („DNT”) sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferințele dumneavoastră de confidențialitate pentru a nu colecta date despre activitățile dumneavoastră de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dumneavoastră de a nu fi monitorizat online. Dacă se adoptă un standard de monitorizare online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

10. REZIDENȚII DIN STATELE UNITE AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENŢIALITATE?

Pe scurt: Dacă sunteți rezident în California, Colorado, Connecticut, Utah sau Virginia, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dumneavoastră personale.

Ce categorii de informații personale colectăm?

Am colectat următoarele categorii de informații personale în ultimele douăsprezece (12) luni:

CategoriaExempleColectact
A. Elemente de identificareDate de contact, cum ar fi numele real, pseudonimul, adresa poștală, numărul de telefon sau mobil de contact, identificatorul personal unic, identificatorul online, adresa protocolului de internet, adresa de e-mail și numele contuluiNU
B. Informații personale astfel cum sunt definite în statutul evidențelor clienților din CaliforniaNume, informații de contact, educație, angajare, istoric de angajare și informații financiareNU
C. Caracteristici de clasificare protejate conform legii naţionale sau federaleSexul şi data naşteriiNU
D. Informaţii comercialeInformații despre tranzacții, istoricul achizițiilor, detalii financiare şi informaţii despre plăţiNU
E. Informaţii biometriceAmprentele digitale și amprentele vocaleNU
F. Internet sau altă activitate similară în rețeaIstoricul de navigare, istoricul căutărilor, comportamentul online, datele despre interese și interacțiunile cu site-urile, aplicațiile, sistemele și reclamele noastre și cu alte site-uriNU
G. Date de geolocalizareLocaţia dispozitivuluiNU
H. Informații audio, electronice, vizuale, termice, olfactive sau similareImagini și înregistrări audio, video sau apeluri create în conexiune cu activităţile noastre economiceNU
I. Informații profesionale sau legate de angajareDetalii de contact pentru afaceri pentru a vă oferi Serviciile noastre la nivel de afaceri sau denumirea funcţiei, istoricul profesional și calificările profesionale dacă aplicați pentru un loc de muncă în cadrul companiei noastreNU
J. Informaţii educaţionaleÎnregistrările elevilor și informațiile din directorNU
K. Inferențe extrase din informațiile personale colectateInferențe extrase din oricare dintre informațiile personale colectate enumerate mai sus pentru a crea un profil sau un rezumat despre, de exemplu, preferințele și caracteristicile unei persoane.DA
L. Informaţii personale sensibile
NU

Vom folosi și păstra informațiile personale colectate după cum este necesar pentru a furniza Serviciile sau:

● Categoria B – Atât timp cât utilizatorul are un cont la noi

● Categoria K – Atât timp cât utilizatorul are un cont la noi

De asemenea, putem colecta și alte informații personale în afara acestor categorii prin situațiile în care interacționați cu noi în persoană, online sau prin telefon sau prin poștă în contextul:

● Primirii de asistenţă prin intermediul canalelor noastre de asistență pentru clienți;

● Participării la sondaje sau concursuri pentru clienţi; și

● Facilitării în furnizarea Serviciilor noastre și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Cum folosim și cum transmitem informațiile dumneavoastră personale?

Aflați despre modul în care folosim informațiile dumneavoastră personale în secțiunea „CUM PROCESÃM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRÃ?”

Informațiile dumneavoastrăvor fi transmise către alte persoane?

Putem divulga informațiile dumneavoastră personale către furnizorii noștri de servicii în conformitate cu un contract scris încheiat între noi și fiecare furnizor de servicii. Aflați mai multe despre modul în care dezvăluim informațiile personale în secțiunea „CÂND ȘI CUI TRANSMITEM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?”

Putem folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în propriile noastre scopuri de afaceri, cum ar fi pentru a efectua cercetări interne pentru dezvoltare tehnologică. Acest lucru nu este considerat a reprezenta „vânzarea” informațiilor dumneavoastră personale.

În ultimele douăsprezece (12) luni, nu am dezvăluit, vândut sau transmis nicio informație personală către terți în scopuri comerciale. Nu vom vinde şi nu vom transmite informații personale în viitor care aparțin vizitatorilor site-ului, utilizatorilor și altor consumatori.

Rezidenți din California

Codul civil din California Secțiunea 1798.83, cunoscută și ca legea „Shine The Light”, permite utilizatorilor noștri rezidenți în California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) pe care le-am dezvăluit către terți în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terților cărora le-am transmis informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea în scris, folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

Dacă aveți vârsta sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat pentru Servicii, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați pentru Servicii. Pentru a solicita eliminarea unor astfel de date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră și o declarație că locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public în cadrul Serviciilor, dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de rezervă etc.).

Notificare de confidențialitate CCPA

Această secțiune se aplică doar rezidenților din California. În conformitate cu Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California (CCPA), aveți drepturile enumerate mai jos.

Codul de reglementări din California definește „rezidenți” ca fiind:

(1) orice persoană care se află în statul California în alte scopuri decât cele temporare sau tranzitorii și

(2) orice persoană care este domiciliată în statul California care se află în afara statului California într-un scop temporar sau tranzitoriu

Toate celelalte persoane sunt definite ca „nerezidenți”.

Dacă această definiție a „rezidentului” se aplică în cazul dumneavoastră, trebuie să aderăm la anumite drepturi și obligații cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

Dreptul de a solicita ștergerea datelor — Solicitare de ștergere

Puteți cere ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Dacă ne cereți să vă ștergem informațiile personale, vă vom respecta solicitarea și vă vom șterge informațiile personale, sub rezerva anumitor excepții prevăzute de lege, cum ar fi (dar fără a se limita la) exercitarea de către un alt consumator a dreptului său la libertatea de exprimare, cerințele noastre de conformitate care rezultă dintr-o obligație legală sau orice procesare ce poate fi necesară pentru a vă proteja împotriva activităților ilegale.

Dreptul de a fi informat — Solicitare de a ști

În funcție de circumstanțe, aveți dreptul să știți:

● dacă colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale;

● categoriile de informații personale pe care le colectăm;

● scopurile pentru care sunt utilizate informațiile personale colectate;

● dacă vindem sau distribuim informații cu caracter personal către terți;

● categoriile de informații personale pe care le-am vândut, transmis sau dezvăluit în scop comercial;

● categoriile de terți cărora le-au fost vândute, transmise sau dezvăluite informațiile personale în scop economic;

● scopul comercial pentru colectarea, vânzarea sau partajarea informațiilor personale; și

● informațiile personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră.

În conformitate cu legea aplicabilă, nu suntem obligați să furnizăm sau să ștergem informații despre consumatori care sunt de-identificate ca răspuns la o solicitare a consumatorului sau să reidentificăm datele individuale pentru a verifica o solicitare a consumatorului.

Dreptul la nediscriminare pentru exercitarea drepturilor de confidențialitate ale consumatorului

Nu vă vom discrimina dacă vă exercitați drepturile de confidențialitate.

Dreptul de a limita utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale sensibile

Nu procesăm informațiile personale sensibile ale consumatorilor.

Procesul de verificare

La primirea cererii dumneavoastră, va trebui să vă verificăm identitatea pentru a stabili că sunteți aceeași persoană despre care avem informațiile în sistemul nostru. Aceste eforturi de verificare ne impun să vă cerem să furnizați informații, astfel încât să le putem corela cu informațiile pe care ni le-ați furnizat anterior. De exemplu, în funcție de tipul de cerere pe care o trimiteți, vă putem cere să furnizați anumite informații, astfel încât să putem corela informațiile pe care le furnizați cu informațiile pe care le avem deja în dosar sau vă putem contacta printr-o metodă de comunicare (de exemplu, telefon sau e-mail) pe care ni le-ați furnizat anterior. Putem folosi și alte metode de verificare, după cum ne impun circumstanțele.

Vom folosi doar informațiile personale furnizate în cererea dumneavoastră pentru a vă verifica identitatea sau autoritatea de a transmite cererea. În măsura în care este posibil, vom evita să vă solicităm informații suplimentare în scopul verificării. Cu toate acestea, dacă nu vă putem verifica identitatea din informațiile deja păstrate de noi, vă putem solicita să furnizați informații suplimentare în scopul verificării identității dumneavoastră și în scopuri de securitate sau de prevenire a fraudei. Vom șterge astfel de informații furnizate suplimentar de îndată ce vom finaliza verificarea dumneavoastră.

Alte drepturi de confidențialitate:

● Vă puteți opune procesării informațiilor dumneavoastră personale.

● Puteți solicita corectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte sau nu mai sunt relevante, sau puteți solicita restricționarea procesării informațiilor.

● Puteți desemna un agent autorizat pentru a depune o solicitare conform CCPA în numele dumneavoastră. Este posibil să respingem solicitarea venită din partea unui agent autorizat care nu prezintă dovada că a fost autorizat în mod valid să acționeze în numele dumneavoastrăîn conformitate cu CCPA.

● Puteți solicita să renunțați la vânzarea sau transmiterea ulterioară a informațiilor dumneavoastră personale către terți. La primirea unei solicitări de renunțare, vom acționa asupra cererii cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de cincisprezece (15) zile de la data depunerii cererii.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți contacta trimițând o solicitare de acces la persoana vizată, prin e-mail la info@dynamate.net, sau făcând referire la datele de contact din partea de jos a acestui document. Dacă aveți de făcut o reclamaţie cu privire la modul în care gestionăm datele dumneavoastră, vrem să primim informații de la dumneavoastră.

Rezidenți din Colorado

Această secțiune se aplică doar rezidenților din Colorado. În conformitate cu Legea privind confidențialitatea din Colorado (CPA), aveți drepturile enumerate mai jos. Cu toate acestea, aceste drepturi nu sunt absolute și, în anumite cazuri, este posibil să refuzăm solicitarea dumneavoastră, așa cum este permis de lege.

● Dreptul de a fi informat dacă procesăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de acces la datele dumneavoastră personale

● Dreptul de a corecta inexactitățile datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați transmis anterior

● Dreptul de a renunța la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată, vânzarea de date cu caracter personal sau crearea de profiluri în urma unor decizii care produc efecte juridice sau similare semnificative („profilare”)

Pentru a depune o cerere privind exercitarea acestor drepturi descrise mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@dynamate.net sau să trimiteți o cerere de acces la persoana vizată.

Dacă refuzăm să luăm măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastrăși doriți să contestați decizia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@dynamate.net. În termen de patruzeci și cinci (45) de zile de la primirea unei contestații, vă vom informa în scris cu privire la orice acțiune întreprinsă sau neîntreprinsă ca răspuns la contestație, inclusiv o explicație scrisă a motivelor deciziilor.

Locuitorii din Connecticut

Această secțiune se aplică doar rezidenților din Connecticut. În conformitate cu Legea privind confidențialitatea datelor din Connecticut (CTDPA), aveți drepturile enumerate mai jos. Cu toate acestea, aceste drepturi nu sunt absolute și, în anumite cazuri, este posibil să refuzăm solicitarea dumneavoastră, așa cum este permis de lege.

● Dreptul de a fi informat dacă procesăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de acces la datele dumneavoastră personale

● Dreptul de a corecta inexactitățile datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați transmis anterior

● Dreptul de a renunța la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată, vânzarea de date cu caracter personal sau crearea de profiluri în urma unor decizii care produc efecte juridice sau similare semnificative („profilare”)

Pentru a depune o cerere de exercitare a acestor drepturi descrise mai sus, transmiteţi un e-mail info@dynamate.net sau trimiteți o cerere de acces la persoana vizată.

.Dacă refuzăm să luăm măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră și doriți să contestați decizia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@dynamate.net. În termen de șaizeci (60) de zile de la primirea unei contestații, vă vom informa în scris despre orice acțiune întreprinsă sau neîntreprinsă ca răspuns la contestația, inclusiv o explicație scrisă a motivelor deciziilor.

Locuitorii din Utah

Această secțiune se aplică doar rezidenților din Utah. În conformitate cu Legea privind confidențialitatea consumatorilor din Utah (UCPA), aveți drepturile enumerate mai jos. Cu toate acestea, aceste drepturi nu sunt absolute și, în anumite cazuri, este posibil să refuzăm solicitarea dumneavoastră așa cum este permis de lege.

● Dreptul de a fi informat dacă procesăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de acces la datele dumneavoastră personale

● Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați transmis anterior

● Dreptul de a renunța la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată sau vânzarea datelor cu caracter personal

Pentru a trimite o cerere de exercitare a acestor drepturi descrise mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@dynamate.net sau să trimiteți o cerere de acces la persoana vizată.

Locuitorii din Virginia

În conformitate cu Legea privind protecția datelor consumatorilor din Virginia (VCDPA):

„Consumator” înseamnă o persoană fizică care este rezidentă în Commonwealth, care acționează numai într-un context individual sau gospodăresc. Nu include o persoană fizică care acționează într-un context comercial sau de angajare.

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informație care este legată sau care poate fi legată în mod rezonabil de o persoană fizică identificată sau identificabilă. „Datele cu caracter personal” nu includ date de-identificate sau informații disponibile public.

„Vânzarea de date cu caracter personal” înseamnă schimbul de date cu caracter personal contra cost.

Dacă această definiție a „consumatorului” se aplică în cazul dumneavoastră, vom respecta anumite drepturi și obligații cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

● Dreptul de a fi informat dacă procesăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de acces la datele dumneavoastră personale

● Dreptul de a corecta inexactitățile datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

● Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați transmis anterior

● Dreptul de a renunța la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată, vânzarea de date cu caracter personal sau crearea de profiluri în urma unor decizii care produc efecte juridice sau similare semnificative („profilare”)

Exercitarea drepturilor prevăzute în Virginia VCDPA

Ne puteți contacta prin e-mail la info@dynamate.net sau ne puteți trimite o cerere de acces la persoana vizată.

Dacă utilizați un agent autorizat pentru a vă exercita drepturile, putem refuza o cerere dacă agentul autorizat nu prezintă dovada că a fost autorizat în mod valid să acționeze în numele dumneavoastră.

Procesul de verificare

Vă putem solicita să furnizați informații suplimentare necesare în mod rezonabil pentru a verifica solicitarea dumneavoastră și a consumatorului dumneavoastră. Dacă trimiteți cererea printr-un agent autorizat, este posibil să fie nevoie să colectăm informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă procesa cererea.

La primirea cererii dumneavoastră, vom răspunde fără întârzieri nejustificate, dar în toate cazurile, în termen de patruzeci și cinci (45) de zile de la primire. Perioada de răspuns poate fi prelungită o dată cu patruzeci și cinci (45) de zile suplimentare atunci când este necesar în mod rezonabil. Vă vom informa despre orice astfel de prelungire în perioada inițială de răspuns de 45 de zile, împreună cu motivul prelungirii.

Dreptul la apel

Dacă refuzăm să luăm măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră, vă vom informa cu privire la decizia noastră și la motivarea acesteia. Dacă doriți să contestați decizia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@dynamate.net. În termen de șaizeci (60) de zile de la primirea unei contestații, vă vom informa în scris despre orice acțiune întreprinsă sau neîntreprinsă ca răspuns la contestație, inclusiv o explicație scrisă a motivelor deciziilor. În cazul în care contestația dumneavoastră este respinsă, puteți contacta procurorul general pentru a depune o plângere.

11. ALTE REGIUNI AU DREPTURI SPECIFICE PRIVIND CONFIDENŢIALITATEA?

Pe scurt: este posibil să aveți drepturi suplimentare în funcție de țara în care locuiți.

Australia și Noua Zeelandă

Colectăm și procesăm informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu obligațiile și condițiile stabilite de Legea privind confidențialitatea din Australia din 1988 și Legea privind confidențialitatea din Noua Zeelandă din 2020 (Legea privind confidențialitatea).

Această notificare de confidențialitate îndeplinește cerințele de notificare definite în ambele legi privind confidențialitatea, în special: ce informații personale colectăm de la dumneavoastră, din ce surse, în ce scopuri și alți destinatari ai informațiilor dumneavoastră personale.

Dacă nu doriți să furnizați informațiile personale necesare pentru a îndeplini scopul lor aplicabil, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a ne furniza serviciile, în special:

● în a vă oferi produsele sau serviciile pe care le doriți

● în a răspunde la solicitările dumneavoastră

● în a vă gestiona contul încheiat pe platforma noastră

● în a vă confirma identitatea și în a vă proteja contul

În orice moment, aveți dreptul de a solicita accesul sau corectarea informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTÃM DE LA DUMNEAVOASTRÃ.?”

În cazul în care consideraţi că procesăm ilegal informațiile dumneavoastră personale, aveți dreptul de a depune o reclamaţie cu privire la o încălcare a Principiilor de confidențialitate australiene la Oficiul Comisarului Australian pentru Informații şi Încălcări ale principiilor de confidenţialitate din Noua Zeelandă.

Republica Africa de Sud

În orice moment, aveți dreptul de a solicita accesul sau corectarea informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTÃM DE LA DUMNEAVOASTRÃ?”

Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care soluţionăm vreo reclamaţie depusă cu privire la procesarea de către noi a informațiilor personale, puteți contacta biroul autorității de reglementare, la următoarele date de contact:

Autoritatea de reglementare a informațiilor (Africa de Sud)

Întrebări generale: enquiries@inforegulator.org.za

Reclamații (completați formularul POPIA/PAIA 5): PAIAComplaints@inforegulator.org.za și POPIAComplaints@inforegulator.org.za

12. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTÃ NOTIFICARE?

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

13. CUM NE PUTEȚI CONTACTA CU PRIVIRE LA ACEASTÃ NOTIFICARE?

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, ne puteți trimite un e-mail la info@dynamate.net sau ne puteți contacta prin poștă la:

DYNA APP SRL

Str. Zizinului 113 S

Braşov, Braşov 500407

România

14. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTÃM DE LA DUMNEAVOASTRÃ?

Pe baza legilor aplicabile în ţara dumneavoastră, este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dumneavoastră, de a modifica informațiile respective sau de a le șterge. Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dumneavoastră personale, vă rugăm să completați și să trimiteți o solicitare de acces la persoana vizată.

Această politică de confidențialitate a fost creată folosind Generatorul de politici de confidențialitate Termly.